Održana redovna Skupština KUD-a Delovi i Udruge žena Delovi

28309910 1900180350055139 1842139554 oU subotu, 17. veljače, u Društvenom domu u Delovima održana je zajednička Skupština KUD-a Delovi i Udruge žena Delovi.

Na 6. redovnoj Skupštini KUD-a prezentirani su Izvještaj o radu, Izvještaj o stanju blagajne te Izvještaj Nadzornog odbora za 2017. godinu. Isto tako, donesene su i Odluke o planu i programu rada i okvirnom financijskom planu za 2018. godinu.

Sve sekcije KUD-a (dječja i velika folklorna grupa, tamburaška i dramska grupa te likovno-kreativna sekcija) u prošloj godini sudjelovale su na više od 40 veoma uspješnih nastupa i kolonija širom Hrvatske te u Mađarskoj, Bosni i Hercegovini i Njemačkoj.

Skupštini su prisustvovali saborski zastupnik Mladen Mađer, predsjednica Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije Nada Šešić, županijska vijećnica Đurđica Mustaf, načelnik Općine Novigrad Podravski Zdravko Brljek te predstavnici mjesnih i općinskih udruga. U svojem obraćanju čestitali su i Udruzi žena i KUD-u na brojnim aktivnostima i postignutim rezultatima te im zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu.

Načelnik Općine posebno je pohvalio rad Udruga istaknuvši da je veoma ponosan što se u Delovima njeguje i čuva kulturna baština i tradicija i prenosi na mlađe naraštaje, a posebno što se širom Hrvatske i van njenih granica promovira općina Novigrad Podravski.
Nakon obraćanja nazočnih gostiju, uslijedilo je zajedničko druženje uz večeru i glazbu.

 

Live stream - centar Novigrada Podravskog

© 2021 Općina Novigrad Podravski. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg